Loyaerts bouwmaterialen vindt zijn oorsprong in 1926. Voornaamste activiteiten waren toen zand, grind, cement en kolen.

Voor de opstart van de firma Gyproc in de jaren 50 waren de grootouders van de huidige bedrijfsleiding fabrikant van pleisterplaten.

Later is deze productie overgegaan in de verkoop van gips en gipskartonplaten, wat vandaag nog één van onze sterke specialisaties is.

Met een belangrijke nadruk op alles voor de vakman, willen we ons toch ook richten tot de kwaliteitsbewuste leverancier.

Zonder hier te vertellen dat wij een "dure" leverancier zijn, geven we toch mee dat wij niet de ambitie hebben om héél het jaar door de goedkoopste aanbieder te zijn in onze winkels. De meeste bouwmaterialen koopt U maar één keer in uw leven, denk dus goed na alvorens U voor het allergoedkoopste alternatief gaat want: de ergernis over de slechte kwaliteit duurt voort, als de vreugde over de allerlaagste prijs al lang vergeten is.

 

maar..... we willen niet achterblijven in het online gebeuren. Door vele kosten uit te sparen kunnen wij U online wel zeer scherpe condities aanbieden.

 

Online condities kunnen verschillen van ons full service aanbod in de winkel. Weet U dus perfect wat U nodig hebt: gebruik zeker onze online tool.