Elke dag worden er op de burelen van onze medewerkers wel nieuwe en (door de fabrikanten zelfverklaarde) innovaties gedropt.

Soms zijn die echt teleurstellend, soms hebben ze potentieel. Maar... toen Gyproc Habito op hun bureel neerstreek is het plots heel stil geworden.

De innovatiedrang van deze fabrikant behoort al jaren tot de top van de business. Werd in de jaren 70 een gipskartonwand nog beschouwd als een "goedkoop" " alternatief voor een solide gemetste wand, dan is Gyproc er al in geslaagd om heden ten dage te staan voor kwaliteitsvolle oplossingen voor alle wanden. Denk maar aan brandveiligheid, thermische isolatie, akkoestische isolatie enzovoort.

En toen habito neerstreek......  "A NEW STAR IS BORN".

We willen U overtuigen in 3 stappen:

STAP 1: kijkt U eerst even mee naar het promotiefilmpje van onze fabrikant

 

STAP 2: onlangs haden we een productdemodag in onze vestiging in Deurne waar we o.a. enkele particulieren "los" lieten op de muur.

Maar eerst kijken we even naar de test over het draagvermogen. In deze demo ziet U hoe een stoel, opgehangen met 4 bevestigingspunten een volwassen persoon van 110kg + een stoel van 15kg probleemloos kan dragen.

 

 

In heel dit gegeven is wel 1 ding cruciaal: De bevestiging van items aan de muur moet gebeuren met een manuele schroevendraaier (bij voorkeur) of een traag draaiende elektrische schroevendraaier. Doet U dit met een gewone vijsmachine dan riskeert  dat de schroef als het ware gaat dienst doen als gewone boor en ervoor zorgen dat ze niet genoeg meer vasthecht in de plaat.

¨STAP 3: Leef U uit

 

Geloof geenszins wat U zelf niet gezien hebt. In dit filpmje doen 2 personen hun uiterste best om door onze Habito wand heen te geraken.