denim levis

schilderen

En hier is ze: de kleur van het jaar 2017: DENIM DRIFT

 Global Aesthetic Center bekroont Denim Drift als Kleur van het Jaar 2017. Daarmee stoot de zachte, blauwgrijze kleur het felle Ochre Gold van 2016 van de troon. Denim Drift is - zoals steeds - zorgvuldig uitgekozen en sluit perfect aan bij de tijdsgeest. Het doel van deze veelzijdige kleur? Het alledaagse heruitvinden.

Een nieuwe manier van leven

Het belang van échte en authentieke ervaringen primeert. Alledaagse elementen overheersen. “De wereld verandert en dus kijken we met een frisse blik naar gewone, alledaagse zaken”, bevestigt Isabelle De Ganck, onze Colour Manager. “Onze familie, vrienden, werk, het opzoeken van de natuur en opdoen van nieuwe ervaringen zijn belangrijker dan ooit.” Daarom maakt het opvallende Ochre Gold plaats voor het zachte, gemoedelijke Denim Drift: een blauw in een nieuw daglicht.

Blauw domineert in 2017

Denim Drift is een blauw dat we overal gaan terugzien. De blauwgrijze kleur is een prachtige, tijdloze en veelzijdige tint die zich aan elke omgeving aanpast. Ze neemt de sfeer van het moment over én past bij elke levens- en interieurstijl. Voor Heleen van Gent, aan het hoofd van het Global Aesthetic Center reflecteert ze de huidige tijdsgeest: “De kleur blauw gaat de interieuragenda van 2017 domineren. Denim Drift zal je muren doen opleven op een fantastische manier.”

!

Van de verschillende merken hebben wij een uitgebreide stalenbibliotheek waar U alle kleuren kan bekijken.

 

!