karcher

!

KARCHER K7 PREMIUM HOME FULL CONTROL PLUS HOGE DRUKREINIGER

k7
prodiy promo april

druk 20-180 bar - 600l/h

3.0kw - inductie water cooled motor

10m slang met haspel

GRATIS RIOOLSET 7.5M EN BREDE WASBORSTEL EN SLANGSET 15M + WANDHOUDER TWV 141 EURO

3 in 1 full control plus - vuilfrees brede straal en

detergentsproeier in 1 - regeling van druk en detergent aan pistool met plus en min knop

plug en clean system en detergent 1 liter en t racer 450 incluis

Karcher hogedrukreiniger K 4 HOME full control

prodiy promo april

druk 20-130bar - 420l/h

1.8kw - inductie water cooled motor

6m slang - full controll

huiste druk voor elk oppervlak

vario power lans

plug'n clean system t racer 350

Home, sweet Home: de "K4 Compact Home" hogedrukreiniger met watergekoelde motor - voor zuiverheid rondom het hele huis! Deze machine is compact met twee handvaten en een telescopische duwbeugel - voor een gemakkelijk transport en een plaatsbesparende opberging. De extra Home Kit omvat de T250 oppervlaktereiniger voor de spatvrije reiniging van grote oppervlakken en de 3-in-1 houtreiniger (1l). Deze machine is ook uitgerust met een Quick Connect spuitpistool, een 6 m lange hogedrukslang, een Vario Power spuitlans (VPS) met drukregeling door draaiing, een vuilfrees met krachtige roterende puntstraal voor de verwijdering van hardnekkige vervuiling en een waterfilter voor de bescherming van de pomp. Kortom : de ideale machine voor de occasionele verwijdering van middelmatige vervuiling op bv. voertuigen, hekken en fietsen.

Karcher hogedrukreiniger K 5 Premium HOME Full Control

prodiy promo april

druk 20-145 bar - 500l/h - 2.1kw

inductie water cooled motor

8m slang - 3 in 1 full controll

plus vuilfrees, brede straal en detergentsproeier in 1

regeling van druk en detergent aan pistool met plus en minknop

plug en clean system en detergent 1 liter  en t racer 350 inbegrepen

Het toestel is geschikt voor een regelmatig gebruik rondom het huis bij gemiddelde vervuiling, en heeft een oppervlakteprestatie van 40 m²/u. Het toestel is uitgerust met een home kit met de oppervlaktereiniger T 350 en 1 liter 3-in-1 steenreiniger. Met deze Full Control hogedrukreiniger vindt u steeds de juiste druk voor elk oppervlak. Het drukniveau kan worden aangepast op de spuitlans en gecontroleerd op het LED-scherm op het spuitpistool – voor een maximale controle. U kan omschakelen van hoge druk naar reinigingsmiddelenmodus zonder van spuitlans te moeten verwisselen. Het spuitpistool is altijd binnen handbereik en kan, samen met de spuitlans, worden geparkeerd tijdens korte werkonderbrekingen. Dankzij de in de hoogte verstelbare telescopische handgreep, kan u het toestel rondrijden op een comfortabele hoogte en het compact opbergen. En met het eenvoudig te gebruiken Plug 'n' Clean systeem, kan u de reinigingsmiddelen met een simpele beweging vervangen en het vulpeil in een oogopslag controleren. Deze hogedrukreiniger heeft ook een lager zwaartepunt, een verlengde parkeervoet voor een grotere stabiliteit en een praktische slanggeleiding. De parkeervoet kan ook gebruikt worden als een tweede draaggreep, waardoor het toestel gemakkelijk kan worden opgetild om op een schap te zetten, of in de koffer van een auto.

floor cleaner fc5

fotos april
PRODIY KORTING APRIL

Borstels met kwalitatieve

microvezels, uitwasbaar

en vervangbaar

electrisch aangedreven floorcleaner 2in1 dweilen en opzuigen

geïntergreed opzuigsysteem aan de borstelrollen met een innovatief zelf-reinigend systeem, compleet assortiment detergenten voor onderhoud en reiniging van vloeren.