glasroc

Een barrière tegen vocht en schimmel

Glasroc H (Hydro) berust op een verbeterde GRG technologie waarbij voorgecoate glasmatten op de bovenkant van het paneel worden aangebracht in plaats van de traditionele papierlaag op gipskartonplaten. Dit levert een betere vocht- en schimmelbestendigheid op.

Glasroc H levert uitstekende prestaties als basis voor tegelwerk (zogenaamde ‘tile backer’) in natte ruimtes zoals douchecellen, badkamers en zwembaden met ventilatiesystemen, alsook andere toepassingen met een hoge vochtigheidsgraad.

De gipskern is waterbestendig, terwijl het lichtblauwe voorgecoate oppervlak enerzijds waterafstotend is en anderzijds een optimale ondergrond vormt waarop rechtstreeks tegels of andere afwerkingen kunnen worden aangebracht.

Glasroc H leent zich uitstekend tot gebruik in vochtige omgevingen en biedt een optimale combinatie van de gemakkelijke manipulatie en plaatsing van gipsplaten met een verhoogde vocht- en schimmelbestendigheid.

De afwezigheid van cellulose (karton) en de zorgvuldig samengestelde gipskern maken het tevens mogelijk om buitenplafonds of dakoversteken strak af te werken.

Bezig met zoeken...

Bezig met zoeken naar

GLASROC F 15mm 1200 3000 gyproc

GLASROC F GBC 2.4M*1.2M*15LL gyproc

GLASROC H 12.5mm 1200 2600 gyproc

GLASROC H 12.5mm 1200 3000 gyproc