Opgericht in 1926 als handelaar in vooral kolen en grind (zoals de meeste handelaars in die tijd) is onze firma via verschillende tussenstations vandaag uitgegroeid tot een all-round speler op de ruwbouw- en renovatiemarkt, met een sterke focus op afwerkingsproducten in de droogbouw en natte bepleistering.

Tijdens ruime openingsuren kan U in onze beide vestigingen terecht bij ervaren medewerkers die voortdurende bijscholing genieten van nieuwe produkten en nieuwigheden van onze voornaamste partnerleveranciers. Bij Loyaerts vinden we het heel belangrijk dat iedereen die bij ons binnenwandelt om advies, ook met het correcte huiswaarts keert.

En zo komen we direct bij onze voornaamste troef. Want kom gerust bij ons binnen met uw vragen of problemen. Het internet is een handig ding, maar spreekt zichzelf ook vaak tegen. Bovendien is veel info die U er vindt op één of andere manier "gesponsord" en hebt U vaak reden te twijfelen aan de objectiviteit. Wij zijn onafhankelijk van alles en iedereen en bieden U zonder twijfel de correcte marktinfo aan.

Uiteraard hebben wij nog een aantal andere troeven, waarvoor wij U graag uitnodigen om verdere op verkenning te gaan door onze site.

En hebt U na het doornemen ervan toch nog vragen, aarzel niet om ons erover te contacteren.